SRM bestand Ironman Frankfurt 2009

July 21, 2009 by  

Ik ben al het ganse jaar een beetje ongelukkig met mijn fietsprestatie. Mijn piekvermogen en snelheid is een stuk beter dan vorig jaar maar mijn duur vermogen moet een toch een beetje beter.

Dit was ook weer duidelijk tijdens de wedstrijd in Frankfurt. Tijdens de aanloop van 12km en de eerste ronde verliep alles nog volgens plan. In de derde ronde zakte ik echter als een pudding in elkaar en verloor 10min op 84km… Of de oorzaak een kwestie van training is of een lichamelijk euvel betreft weet ik eigenlijk niet. Tijdens de tweede ronde speelde pijn in mijn linker bil me immers enorm parten.

In bijgevoegde files zie je duidelijk het verval in de tweede ronde. Zowel vermogen als hartslag nemen een ferme duik…

SRM file aanloop 12km (gem. 235W):

Frankfurt_aanloop

SRM file 1e ronde 84km (gem. 239W):

Frankfurt_loop1

SRM file 2e ronde 84km (gem. 198W):

Frankfurt_loop2

Comments

Feel free to leave a comment...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!