Back on track

July 29, 2012 by · Leave a Comment 

Het nadeel van botpijn is dat je nooit weet of het echt kwaad kan of gewoon wat gevoeligheid is. Zo had ik reeds een scheenbeen dat ooit brak en een stukje knie dat eens losgekomen is en welke regelmatig gevoelig zijn. Nu is daar dus een dijbeen bijgekomen. En ‘t is allemaal in mijn linkerbeen. Alhoewel, rechts heb ik een scheur in de miniscus waardoor ik volgens de orthopodist enkel nog in staat zou zijn om aan ‘matige sport’ te doen. Soit, ik ben toch rustig opnieuw in actie geschoten. Lees meer

Kona crew ligt vast!

July 25, 2012 by · Leave a Comment 

Voor 2012 beschik ik over de perfecte entourage in Kona en we zijn op alles voorbereid!

Lees meer

Lappenmand (vervolg)

July 24, 2012 by · Leave a Comment 

Een stressfractuur in mijn linkerdijbeen en wat ontstoken peesaanhechtingen zorgen ervoor dat ik wat gas moet terugnemen. Zeer vervelende kwaal op een zeer vervelend tijdstip… Enfin, ik zal nog maar eens bewijzen dat powercranks een uitstekend alternatief voor lopen kunnen vormen :-)

Den halven van Damme

July 13, 2012 by · Leave a Comment 

Over deze wedstrijd kan ik kort zijn: mijn conditie was slecht, het weer was slecht en aan de organisatie van deze wedstrijd (geen bevoorrading tijdens een fietsnummer van 92km is echt wel not done!) mag ook nog wat gesleuteld worden. Ik was echter gestart met de instelling om zelfs niet te lopen. Uiteraard kan ik me toch niet inhouden en gelukkig was het loopparcours een stuk korter dan aangeduid. 8ste plaats – valt eigenlijk nog mee voor een kreupele atleet :-) Speciale dank aan Endurance Junkie en Vitafit!

DNS in Dijon

July 1, 2012 by · Leave a Comment 

Vandaag heb ik mezelf de desillusie van een opgave bespaard en ben niet gestart in de halve van Dijon. Stappen is nog steeds redelijk pijnlijk en een halve marathon op pijnstillers proberen lopen zou niet zo slim zijn. Ik heb dat tijdens de Eagleman gedaan en heb daar nog steeds wat spijt van. Zéér frustrerend…  Enfin, een mooie rit met de fiets zal dit leed wel enigszins compenseren alsook mijn vooruitzichten voor de eerste helft van augustus.