De titel is verlengd!

October 17, 2012 by · 1 Comment 

Sam Gyde on Mauna KeaHet was een lastige wedstrijd afgelopen zaterdag waarin vooral de wind het fietsen zwaar maakte. Na een zwemproef zoals ik verwacht had (1u12 – op ‘t gemak gezwommen want door mij te forceren ga ik toch niet harder) fietste ik van een 1046ste plaats naar een 56ste plaats. Ik had een aantal kleine tegenslagen tijdens het fietsen (linkerschoen kon niet toe, achterderailleur shifter weigerde soms dienst en een wesp vond mijn rechterdij wel een lekkere brok vlees om een stek in te geven) maar al bij al zullen die weinig invloed hebben gehad op het resultaat en behalve blijven trappen kan je toch niet veel doen :-)

Lees meer

Race day is er bijna!

October 11, 2012 by · 3 Comments 

Ik heb weinig tijd gehad om hier veel neer te schrijven maar heb goed getraind de laatste weken. Race day komt nu wel erg dichtbij en ik kijk er naar uit! Mijn race nummer is 1410 en alles is te volgen via http://kona.ironman.com

 

Kona time again…

September 21, 2012 by · 4 Comments 

Morgen vertrek ik naar Kona voor mijn 3de deelname aan het plaatselijke wedstrijdje op 13 oktober. In ‘t koppeke zit alles super, hoe mijn lijf het ervan af zal brengen is nog de vraag maar de laatste weken gaat het trainen me toch redelijk goed af. Zoals steeds zal ik proberen om hier af en toe een update gespijsd met het nodige beeldmateriaal te posten. To be continued dus.

Alvast een pronostiek van mijn finishtijd (+/- 2%): Lees meer

Kona crew ligt vast!

July 25, 2012 by · Leave a Comment 

Voor 2012 beschik ik over de perfecte entourage in Kona en we zijn op alles voorbereid!

Lees meer