Slowtwitch interview!

October 16, 2011 by · Leave a Comment 

Nooit gedacht dat ik dit nog zou mogen meemaken! Read the story.

Raceday foto’s online!

October 16, 2011 by · 1 Comment 

Tussen mijn post-race meditatie sessies heb ik toch even de tijd gevonden om al een paar raceday foto’s in mijn album te plaatsen. Klik hier voor de rechtstreekse link!

Provisoir race-day verslagje

October 9, 2011 by · 20 Comments 

Voilà, mijn 8ste ironman wedstrijd zit erop. ‘t Is tot nog toe ook mijn beste geweest 😉
Na een heel relaxte taperweek stond ik deze morgen met 1800 andere atleten voor de tweede keer aan de start van de prachtige evenement.
Lees meer

Kona pre-race

October 6, 2011 by · 10 Comments 

Nog 2 dagen en het is eindelijk zo ver… Het bloggen is wat geminderd de race-focus neemt toe! Ik heb racenummer 1337. Alles is vanaf zaterdagavond 19u CET te volgen via ironman.com
Ondertussen blijven we super relaxed en doen we plezante dingen samen met de Rudy-project mascotte!

value=”http://www.youtube-nocookie.com/v/Vjwor2LpcNw&hl=nl&fs=1&rel=0″/>

Kona dag 12 & 13 (2 & 3/10)

October 4, 2011 by · 3 Comments 

Wij hadden het de laatste tijd zodanig naar ons zin dat we zondag rats vergeten waren dat we van woonst moesten veranderen…  Een spoed checkout en verhuis waren dus ons deel. Nu zitten we hoger en zijn we verlost van de ironman drukte die nu toch wel serieuze proporties begint aan te nemen rond Alii drive.

Lees meer

Kona dag 11 (1/10)

October 2, 2011 by · 2 Comments 

Vandaag stonden de laatste lange trainingen op ‘t programma. De dag begon zoals meestal met een klein uurtje loszwemmen in de oceaan. We werden al snel getrakteerd op een fantastisch onderwaterschouwspel: een bait-ball (zie foto). Honderdduizenden kleine vissen die tesamen worden gehouden door een aantal grote roofvissen. De locals zeiden dat ze in jaren zo geen reusachtige bait-ball hadden gezien!

Lees meer

The aero advantage – ponytails are NOT aero!

October 2, 2011 by · Leave a Comment 

Kona dag 10 (30/9)

October 1, 2011 by · Leave a Comment 

Nog een week en het is zover! Vandaag heb ik voor de laatste keer stevig gefietst na ‘s morgens een kort zwemmetje in ‘t zwembad te hebben gedaan. Morgen nog eens goed gas geven tijdens de laatste lange looptraining en vanaf dan is het rustig taperen naar de wedstrijd toe. Ik ben benieuwd!

Kona dag 9 (29/9)

September 30, 2011 by · 2 Comments 

Het is laat dus niet teveel tekst vandaag 😉 Gisteren is Laura gearriveerd, de sympathieke dame waarmee ik op het podium stond in Florida. Vandaag hebben we haar wegwijs gemaakt in Kona. Een gezellig zwemmetje in de oceaan, een loop in de buurt van Energy lab en losfietsen langs Queen K brachten haar helemaal in de stemming. De avond werd afgesloten met ahi-tuna wat stilaan mijn specialiteit aan ‘t worden is 😉 Ik denk dat Carlo er geen spijt van heeft dat hij hier met mij moet optrekken 😉 Morgen staat er weer wat zwaarder werk op het programma.

Kona dag 8 (28/9)

September 29, 2011 by · 2 Comments 

Phew…! Vandaag was me een dagje! Coach Loïc had maar liefst 4 trainingen op mijn programma gezet, goed voor meer dan 6 uur sportplezier! Het weer was mild voor mij vandaag: een sluier van wolken zorgde ervoor dat de temperatuur zeer aangenaam fris bleef (zo’n 30°C) en de wind blies zachtjes.

Lees meer

Next Page »